Hírek


Ajakon kerül megrendezésre az önkormányzati, az önkéntes és létesítményi tűzoltók vármegyei tűzoltó verseny

2023-05-13 12:03:21

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tűzoltószövetség a korábbi évek hagyományinak megfelelően 2023. évben is megrendezi az önkormányzati, az önkéntes és létesítményi tűzoltók megyei szintű tűzoltó versenyét.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tűzoltószövetség, Ajak Város Önkormányzata, a Magyar Tűzoltó Szövetség és a 2023-ban fennállásának 100 éves jubileumát ünneplő Ajaki Tűzoltó Egyesület tisztelettel és szeretettel meghívja Önt, a Vármegyei Önkormányzati, Önkéntes és Létesítményi Tűzoltók versenyére, és Nemzetközi Tűzoltó találkozó és szakkiállításra.

A verseny ideje alatt a Péter-tó Liget területén Tűzoltó gépjármű kiállítás, Tűzvédelmi szolgáltatók kiállítása (szak- és védőfelszerelések), Tűzoltó gépjármű alakú ugráló-vár (Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tűzoltószövetség), Tűzoltókaraván nem csak gyerekeknek (Hajdú-Bihar megyei Tűzoltószövetség), Határon túli tűzoltó szervezetek bemutatkozása. Tűzoltósisak gyűjtemény kiállítás

A rendezvény látogatóinak a részvétel díjtalan.

A verseny ideje: 2023. június 03. (szombat) 0830 óra (kezdés)

A verseny megkezdése előtt gépjárműfecskendő felvonulást szervezünk a város területén. Indulás 0740 órakor a 4-es számú főút ajaki letérőjétől, a temető előtti parkolóból (Ajak, Vasút út).

A verseny helye: Ajak, Péter-tó liget 1. (GPS: 48.179363, 22.062702). Gépjárművel behajtás a Tulipán és a Park út felől)

A versenykiírás és nevezési lap az alábbi linkeken érhető el (külön ablakban nyílik meg):

VERSENYKIÍRÁS (pdf)

NEVEZÉSI LAP (word)

Programok

740   Tűzoltó gépjárművek felvonulása (Ajak Vasút út temető elől)

830   Megnyitó

900   Önkormányzati, Önkéntes és Létesítményi Tűzoltók versenye

1300 Eredményhirdetés

1330 Elismerések átadása

1400 Habparty és cukorágyú (nem csak gyerekeknek)

Mindenkit szeretettel várunk.


Kapcsolódó információk:


Kapcsolódó képek:

Vissza