Hírek


Szakmai nap Balatonföldváron

2022-09-19 14:30:59

Immáron nyolcadik alkalommal szervezte meg Balatonföldváron a szakmai napot a Magyar Tűzoltó Szövetség

Kibővített elnökségi üléssel vette kezdetét Balatonföldváron 2022. szeptember 17.-én a Magyar Tűzoltó Szövetség szakmai napja. A szövetség elnöke Dobson Tibor tű. vezérőrnagy tájékoztatta a megjelenteket az előző ülés óta eltel idó alatt történtekről, illetve a várható helyzetről. Ezt követően a meghívott vendégek fogadása után szakmai egyeztetés vette kezdetét. Az eseményen részt vett a szlovák, a szlovén, a horvát, a szerb tűzoltó szövetségek, illetve a Hargita Megyei Önknéntes Tűzoltók Egyesületének és az Erdélyi Önkéntes Tűzoltók Szövetségének delegációja is.

Szeptember 18.-án immáron nyolcadik alkalommal vette kezdetét a kissé borongós idő ellenéra a tűzoltó szakmai kiállítás, melynek kísérőrendezvénye a Létesítményi Tűzoltóságok „Flórián kupa” Országos Tűzoltóversenye volt, ami szintén a kiállítás területén került megrendezésre. A "Magyar Intershutz"-nak is keresztelt eseményen 31 kiállító mutatta be eszközeit, fejlesztését a látogatók számára, akik az idei esztendőben rekordszámban, közel 800-an jelentek meg, 119 szervezetet képviselve.

Az eseményen megyénket a csengeri önkormányzati, illetve a tarpai és a demecseri önkéntes tűzoltók képviselték látogatóként, míg az Ajaki Tűzoltó Egyesület tagjai az Önknéntes Tűzoltó Riasztó és Értesít alkalmazás bemutatával kiállítóként is jelen volt.


Kapcsolódó képek:

Vissza