Utolsó szolgálat, nyugdíjba vonulás előtt

2022-09-18 08:42:11

Utolsó szolgálatát teljesítette nyugállományba vonulása előtt a Szakolyi Önkormányzati Tűzoltóság tűzoltója

A Szakolyi Önkormányzati Tűzoltóság tűzoltója, Varga János nyugdíjba vonulása előtt utolsó szolgálatát teljesítette a napokban. Ez alkalomból a kollégák és barátok, illetve a család körében, kiesebb ünnepséget tartottak az érintett számára, megünnepel és felevelenítve azokat a momentumokat, amelyek az elmúlt években történtek szolgálatteljesítése során. A családias hangulatban zajlott eseményen a Szakolyi Önkormányzati Tűzoltóság elbúcsuzott ugyan Varga Jánostól, a jövőben már aktívan nem teljesít szolgálatot, de ahogy eddig is, a jövőben is közreműködik a fiatalok, az önkéntesek felkészítésében.

János meghatározó tagja a tűzoltóság csapatának, mindíg jókedvűen, pozitívan hajtotta végre a rá kiszabott feladatokat, meghazuttolva korát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, a 2022. augusztus 13.-án a Szakolyi Önkormányzati Tűzoltóság fennálásának 20. évfordulója alkalmából megrendezett verseny, ahol a Szakolyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület -amelynek tagja volt János- az első helyezést érte el, a résztvevő 9 csapat számára megrendezett versenyen. János rendszeresen részt vett a megyei önkéntes- önkormányzati és létesítményi tűzoltók számára megrendezett versenyeken, illetve helyt állt a mindennapi káresetek felszámolása során.

Kívánunk hosszú, boldog nyugdíjas éveket, erőben, egészségben, és reméljük, hogy még sokáig számíthatunk az önkéntesek és a fiatalok felkészítésében rá, megszerzett tapasztalatára és közösségépítő munkájára.

Fotó: Szakolyi Önkormányzati Tűzoltóság facebook oldala