Lakóházzal egybeépített műhely gyulladt ki Kemecsén

2018-09-13 10:01:42

Lakóházzal egybeépített karosszéria javító műhely égett teljes terjedelmében szerdán délután Kemecsén, az Árpád utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók is a helyszínen voltak.

A lángok a lakóház tetejére is átterjedtek. A műhelyben a szerszámok és gépek mellett három személygépkocsi, egy utánfutó, valamint egy oxigén és egy acetilén palack volt, egy személygépkocsi teljesen kiégett. A nyíregyházi hivatásos, az ibrányi önkormányzati tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Az épületből a palackokat kihozták, amelyeket visszahűtöttek, az acetilén palackot mesterlövészek segítségével a helyszínen megsemmisítették. Mivel fennállt a robbanásveszély, ezért a környező lakóházakból nyolc embernek kellett elhagynia átmenetileg az otthonát. A tűzzel érintett ingatlanból az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Tudósító: Dóka Imre tű. főhadnagy,Szabolcs MKI

Fotó: Lipták András tű. törzszászlós, Nyíregyháza HTP