Hírek


Mozgalmas volt Valentin napján Rakamaz ÖTE

2022-02-15 09:27:18

A szerelmesek ünnepén nem a "szerelmeiknek hódoltak" a rakamazi önkéntes tűzoltók

Több alkalommal avatkoztak be a Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai 2022. február 14.-én. A kora hajnali órákban a mentőszolgálat kérésére Rakamaz Szent istván úton, ahol egy lakásba való bejutáshoz kértek a mentők tűzoltói segítséget. Az esethez a Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kerültek riasztásra. Sajnos az elsőként helyszínre érkező helyi önkéntesek rövid idő alatt bejutottak az érintett lakásba, de a lakásban található személyen már nem tudtak segíteni.

Nem sokat pihentek az éjszakai eset után, ugyanis Rakamaz Akácfa úton a jelzés szerint lakóház égett, a délelőtti órákban. Az esethez szintén a Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kerültek riasztásra. A kiérkezést követően a tűzoltók tapasztalták, hogy az éintett ingatlan teraszán található berendezési tárgyak égtek, melyet az ott tartózkodók, a tűzoltók kiérkezése előtt eloltottak. Személyi sérülés nem történt az eset során.

Még ugyanezen a napon, a kora délutáni órákban érkezett bejelentés a hívásfogadó központba, miszerint Tímár Petőfi úton, kertek végében avar, nád és sásos terület ég. A helyszínre a Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és az Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság került riasztásra. A tüzet a lakók az egységek kiérkezése előtt eloltották, tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.

Fotók:  Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesület (Rakamaz Akácfa úti eset)


Kapcsolódó képek:

Vissza