Hírek


Egyesületeink beavatkozásai

2022-01-06 11:48:33

Az idei évet is aktívan kezdték a megyénk tűzoltó egyesületei.

A Tarpai Tűzoltó Egyesület avatkozott be január 2.-án a kora esti órákban Gulács és Tarpa között, ahol nagyméretű fa úttestre dőlt, és a közlekedést akadályozta. Az egység a közúti akadályt képező fát az úttestről eltávolította, ezzel a közlekedés számára a forgalom zavartalanná vált.

Bököny, Dankó Pista utcában keletkezett tűz január 4.-én a délelőtti órákban. Az esethez a Bökönyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, és a Szakolyi Önkormányzati Tűzoltóság és az adonyi hivatásos tűzoltók vonultak. A helyszínen egy 3x4 m-es melléképület részben, és a mellette található 2x3 m-es fa tároló égett teljes terjedelmében, melyet az egységek rövid idő alatt eloltottak. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szintén a Szakolyi Önkormányzati Tűzoltóság és a nyírdonyi hivatásos tűzoltók avtkoztak be Szakoly településen a mentőszolgálat kérésére, ahol CO mérgezés gyanúja merült fel. Az esetnél a Szakolyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai is közreműködtek. Az eset 2022. január 5.-én a kora reggeli órákban történt.


Kapcsolódó képek:

Vissza