Vizibaleset Tiszalöknél

2021-09-14 17:03:40

Szombat délután balesetet szenvedet horgászladik és motorcsónak áldozatát megtalálták a Tiszában és felszínre hozták! A négy utasból három ki tudott úszni a partra, ám egy ember eltűnt a vízben.

Súlyos baleset történ a Tiszán, Tiszalök és Tiszatardos között, 2021. szeptember 11.-én délután. Egy horgászladik és egy motorcsónak ütközött össze.

A vízbe eltűnt férfit több mentő egység kereste. A Neptun Búvár Klub Mentőcsapata és a Kelet- magyaroszági Speciális Mentő Egyesület tagjai együttes munkával, szonárral sikeresen megtalálták és pontosan behatárolták a helyét. A Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület búvár tagja merült le az eltűnt férfiért. A Rakamazi Önkéntes Tűzoltó Egyesület egyik tagja a készenlétben várt a vízben, ha esetleges probléma merülne fel a búvár kolléga segítségére tudjon indulni, míg az ÖTE másik tagja a hajón állt készenlétben. A Nyíregyházi Tűzoltó és Vízimentő Egyesület két hajója biztosította a búvárok merülését és a helyszínt.

Fotó: Rakamaz ÖTE