Hírek


Tűzoltóautó találkozó az Aeropark repülőmúzeumban

2021-05-20 14:08:38

Az Aeropark Repülőmúzeum meghívóját tesszük közzé.

A  ferihegyi  repülőmúzeum  az  elmúlt  években  számos  nagysikerű,  sok  ezer  látogatót  vonzó  járműtalálkozót  szervezett. Ezek közül kiemelkedő a Ferihegyi Ikarus Találkozó, amely hatalmas  tömegeket  mozgatott  meg.  Mivel  az  utóbbi  időben több  üzemképes  repülőtéri  tűzoltószerrel  bővült  a múzeum állománya  (Simba,  Faun), idén szeretnénk bővíteni a  palettát,  és Tűzoltóautó  találkozó  megszervezését  tervezzük  2021. július 24-én (és  25-én),  melyre  ezúttal  szeretettel  meghívjuk az Önök egyesületét is, hogy tűzoltóautójukkal (legyen az kicsi vagy nagy, oldtimer vagy  új, vagy különleges) bemutatkozzanak a nagyközönség előtt.  

Tervezett programok:   

  • Járművek statikus bemutatója a történelmi repülőgépek mellett, az Aeropark közepén (a területen kb. 50 nagyméretű szer számára van hely)  
  • Járműbemutató 
  • Szimuláció, gyakorlat, gyerekprogramok (egyeztetés tárgyát képezi)   
  • A tavalyi nagyszabású Ikarus felvonulás mintájára a tűzoltóautó felvonulás a Ferihegy-Vecsés-Ecser-Vecsés-Ferihegy útvonalon a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság közreműködésével   
  • A járművekkel érkező tűzoltók számára reptérlátogatást  biztosítunk a nap folyamán. A programon megtekintjük a ferihegyi tűzoltóbázist is.  
  • Igény szerint workshopot, szakmai beszélgetést szervezünk reptéri szakemberek bevonásával a tűzoltók számára  

A találkozó időpontja: 2021. július 24. (09:00-20:00) – (Beállás 9:30-ig, de lehetőséget biztosítunk arra, hogy előző este is beparkoljanak az autók). A résztvevőknek a rendezvényen meleg étkezést,  kávét, frissítőt biztosítunk.  

Amennyiben részt vennének a bemutatón, kérjük az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével 
jelezzék felénk 2021. május 31-ig: https://forms.gle/7dTBWTohWsuce8AR9 

További információk, kontakt:  

Kránitz Balázs – Aeropark +36302791631 (kranitzb@gmail.com) 
Lengyel János – Aeropark +36205673109 (janos.lengyel@lkk.hu) 

Vissza