Hírek


Segítség a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázatához

2020-07-01 07:34:57

Segítség olyan önkéntes tűzoltó egyesületeknek, az idén meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogramon belül pályázni szeretnének. Kelemen Zsolt, a Budapesti Tűzoltó Szövetség elnökének üzenetét közöljük.

Tisztelt Egyesület Vezető!

 

A július 1-én induló Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében 2020. évben meghirdetett „civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása” című alprogram pályázatához kívánunk segítséget nyújtani tagszervezeteink és partnereink bevonásával az erre igényt tartó önkéntes tűzoltó egyesületeknek, mind a 4 kategória esetében a hivatalosan is elszámolható 3%-os „Pályázati dokumentáció összeállítása; Projekt menedzsment költsége. A nyilvánosság tájékoztatásával kapcsolatos kötelezettségteljesítés” terhére.

Ennek kapcsán első lépésként felmérjük, hogy milyen mértékű a pályázási szándéka az egyesületeknek.

Amennyiben szervezetével pályázni kíván, Ennek érdekében kérjük, hogy mindenképpen töltse ki az alábbi Google űrlapot (https://forms.gle/1M74cUZcTx3VzcXB9) 2020.07.03-ig.

Akkor is töltse ki, ha egyesülete önállóan pályázik, hogy a Magyar Tűzoltó Szövetség részére információt tudjunk szolgáltatni az ÖTE-k pályázati aktivitásáról!

Üdvözlettel:

Kelemen Zsolt elnök
Budapesti Tűzoltó Szövetség

Vissza