Hírek


Tűzoltók segítették a Mikulást Ajakon

2021-12-06 00:02:24

Sajnos az időjárás nem tette lehetővé, hogy a Mikulás szánon érkezzen, ezért a leleményes ajaki tűzoltók segítették a nagyszakállút.

Az ajaki gyerekek örömére, a szabolcsi kisváros legkissebjeihez ellátogatott a nagyszakállú, a hagyományokhoz hűen. Sajnos idén az időjárás nem kedvezett a Mikulásnak, mivel nem volt hó, de a tűzoltók ezt is megoldották. A Mikulás felkérésére, az Ajaki Tűzoltó Egyesület tagjai, egyhangulag mondtak igent, és elvitték a nagyszíkállút az ajaki gyerekekhez. Kora délután indultak Ajak város utcáin, majd a település általános iskolája előtti téren, a verselő bátor gyerekeknek a Mikulás ajándékot adott. Ezután a "nagyobb gyerekekhez" is ellátogatott, és szintén ajándékot adott az éppen szolgálatban lévő, Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóknak is, a szoros együttműködés jegyében, jókedvet csempészve a kisvárdai tűzoltólaktanya falai közé. A hazafelé vezető úton, a Mikulás és tűzoltó "rémszarvasai" a Magna Cum Laude road csapatát is meglepte egy kis ajándékkal!

Az Ajaki Tűzoltó Egyesület tagjai köszöni a gyerekek részvételét és Torma György helyi vállalkozó felajánlását, és természetesen a Mikulás bácsinak a segítségét, hogy közösen boldogabbá tehettük az ajaki gyerekek Mikulásvárását!

Fotó: Ajaki Tűzoltó Egyesület


Kapcsolódó képek:

Vissza