Egy francia tűzoltóság különös élete 2018. december. 06. 12:22

Kivel nem akar találkozni az ember, ha külföldre megy? Hogyan működik egy francia falusi tűzoltóság a nekünk távoli Bretagne-ban? Hogyan működnek, milyen felszerelései vannak, mennyit vonulnak, hogyan riasztják őket és hogyan dolgoznak egy kétezer lakosú település önkéntes tűzoltói az atlanti óceán közelében? Ezekre a kérdésekre találhatunk választ a Védelem Online-on megjelent beszámolóból.

Az önkéntesség világnapja 2018. december. 05. 12:21

December 5. az önkéntesek nemzetközi napja – köszöntjük az önkéntes tűzoltókat!

MOL üzemanyag-utalványok az önkénteseknek 2018. december. 04. 16:15

Megyénkben az alábbi önkéntes tűzoltó egyesületek nyertek MOL üzemanyagkártyát. Gratulálunk nekik!

Minősítő gyakorlaton a Tyukod és Tarpa ÖTE 2018. december. 04. 15:04

A tyukodi és tarpai beavatkozó önkéntes tűzoltó egyesületek éves minősítő gyakorlata zajlott 2018. november 21-én.

Újabb MOL üzemanyag-utalványokat kapnak az Önkéntes Tűzoltó Egyesületek 2018. december. 03. 10:18

A Magyar Tűzoltó Szövetség 2018. november 30-án tartott küldöttgyűlésén Budapesten, a MOL képviseletében Légrádi Richárd ünnepélyes keretek között adta át azt a kétmillió forint értékű üzemanyag-utalványt, amelyet 2019-ben is biztosít a MOL az egyesületek számára.

Küldöttgyűlés 2018. december. 03. 09:06

A Magyar Tűzoltó Szövetség 2018. november 30-án, 14:30 órai kezdettel tartotta soron következő Küldöttgyűlését.

Nemzetközi Ifjúsági Tűzoltó Verseny – Svájcban 2018. november. 29. 12:31

2019. július 14–21. között zajlik a XXII. Nemzetközi Ifjúsági Tűzoltó Találkozó és Verseny, a svájci Martigny-ben.

Az ötödik önállóan beavatkozó önkéntes egyesület kezdte meg működését 2018. november. 16. 08:41

November elsejétől egy újabb csapat, a Nagyecsedi Önkéntes Tűzoltó Egyesület is hivatásos tűzoltók közreműködése nélkül, önállóan avatkozhat be. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város önkéntesei öt település körülbelül tizenháromezer lakójának biztonságát erősítik.